Haluatko töihin tai harjoittelijaksi Lapin Leipomoon?

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Haluatko elää ja tehdä töitä Lapissa? Rovaniemellä luonto on lähellä, niin joet, järvet kuin metsä, vaarat ja tunturit. Pieni-suuri kaupunki tarjoaa rauhaa ja luontoa, mutta myös kulttuuria ja elämyksiä. Tule kokemaan ja elämään – me tarjoamme työpaikan kilpailukykyisellä palkalla!

LEIPURI

Me Lapin Leipomolla etsimme joukkoomme lisää taitureita: kokenutta tai aloittavaa leipuria, henkilöä, jolle leivonta on intohimo ja elämäntapa, tai ihan vain elanto! Meillä voit oppia ammatissa, tärkeintä on innostus ja motivaatio. Tehtävät ovat soveltuvuutesi mukaan joko ruokaleipien tai kahvileipien valmistuksessa ja leivonnassa. Arvostamme osaamista ja alan kokemusta ja koulutusta, sekä täsmällistä ja oikeaa asennetta työhön.

Tarjottava työ on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Sopivat tekijät voivat aloittaa tehtävässä heti. Voit olla alan konkari tai vastavalmistunut leipuri. Tehtävät ovat soveltuvuutesi mukaan joko ruokaleipien tai kahvileipien valmistuksessa ja leivonnassa. Työtehtäviin perehdytetään hyvin. Sinulla on mahdollisuus myös halutessasi kehittyä ja edetä alalla. Olemme kasvava perheyritys ja porukkaamme on helppo tulla. 

LEIPOMOTYÖNTEKIJÄ
Haemme Lapin Leipomolle työntekijää pakkaamoon ja lähettämöön.
Työ pitää sisällään leipomotuotteiden pakkaamista, tuotteiden keräämistä ja lähettämistä. Annamme hyvän perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Huomioithan hakiessasi, että työ vaatii fyysisiä ominaisuuksia. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätön, mutta työkokemus katsotaan hakijan eduksi. Työssä tarvitaan hygieniapassi. Tässä työssä asenne ratkaisee!

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi yllä olesta linkistä!
Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkömme Ari Koskinen
ari@lapinleipomo.fi 040 537 2627

Rakkaudesta leivontaan, tosissaanki Lapista!

<3 Lapin Leipomo