Meistä

Lapin Leipomo on perheyritys, jonka omistavat Minna ja Jukka Saarelainen. Yritys on perustettu vuonna 2015. Leivonnan lahjan Jukka on perinyt isä Erkiltä, ja tämä osaaminen näkyy edelleen leipomon tuotannossa. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta alkaen leipomotiloissamme Rovaniemellä.

Synnyinseutumme ruokaperinteet, suomalaiset puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet ovat perusarvojamme. Leivomme päivittäin tuoreet tuotteet asiakkaillemme ja myymäläämme. Asiakkaitamme ovat päivittäistavarakaupat ja ammattikeittiöt. Olemme leipomoalan lappilainen työllistäjä ja henkilöstömme koostuu 24:sta leipomoalan- ja myynnin ammattilaisesta.

Lapin Leipomo erottautuu muista lappilaisuudella, tuoreudella, paikallisella tekemisellä ja käyttämällä lähialueiden raaka-aineita. Leipien nimet tulevat Lapin murresanoista kuten Son, Hyä, Ainua, Perso ja Raavas. Reseptejä on kaivettu muun muassa mummojen piironkilaatikoista. Leipomon repertuaariin kuuluvat mm. juureen leivotut ruisleivät, Lapin rieskat ja käsinleivotut kahvileivät.

Perheyritykselle on tärkeää, että leipomo tarjoaa paikallisille, sekä myös Lapissa lomaileville vieraille alueellisia herkkuja.

Tervetuloa meille asiakkaaksi!❤️